Nytt fotoverktyg och ändra utseende på starhästen

Äntligen onsdag och dags för veckans uppdatering! 
 
Ganska nyligen kom ju fotoknappen F2 i spelet. Det är så mycket smidigare att använda den än PrtScr. Alla bilder hamnar ju i en egen mapp av sig själva. Och nu kommer det alltså ett nytt fotoverktyg igen! Det här verkar riktigt kul! Man kan t.ex. välja vilken tid på dygnet man vill att det ska vara när bilden tas, och så verkar det finnas flera olika filter direkt i spelet. 
 
En sak som jag längtat efter är att man nu kan ändra utseendet på sin starthäst! Min starthäst är brun nu, men jag tror jag vill ha en annan färg på den. Jag kommer inte använda det alldeles från början, för jag sparar till en Lusitano - som jag kommer ha råd med på lördag. Jag har varit mest sugen på den vita, men den bruna är också riktigt fin, speciellt i ansiktet. Och så har jag sett en sneakpeek på några fler som ska komma, och den grå är ännu finare! Men jag vet inte när de kommer, så jag vet inte om jag ska vänta med att köpa Lusitano till då, eller om det blir på lördag.
Jag har även funderat på om det är värt att ha en vit och en grå Lusitano, eller om det blir en brun och en grå. Den grå SKA jag ha i alla fall.
Hahaha, jag är så kluven. 
 
Vad tycker ni om veckans uppdatering? 
 
 
 
Så ser min starthäst ut. Den har redan fått ett nytt namn - Starwhisper. Och snart kanske även nytt utseende. 
Follow
Follow
Nöje och Underhållning