Rosett-jakt

Så, veckans höjdpunkt - onsdagsuppdatering. Den började mycket senare den här gången, och alltså hann man spela en stund före också. 
Det som händer denna vecka är förberedelser inför nästa vecka, när Jojo Siwa ska komma. Jag har ingen aning om vem det är, om det är någon som finns på riktigt eller om det är något påhittat. Man ska i alla fall leta rosetter som man kan byta mot JoJo-saker. Jag hittade fem rosetter helt utan hjälp, och fick en rosa tröja. 
 
Det kom ju en resande klädmarknad också. Jag kommer inte köpa några kläder där. Men de hade även med sig tre hästar med utrustning. Jag som tyvärr var sugen på en svart Morgan, så vi får se. Vilken av hästarna tyckte ni mest om? 
 
 
Nya stjärnor! Och ett tillhörande "samlaralbum". Det var på tiden att det blir lättare att hålla koll på vilka stjärnor man har tagit. Jag hade 110/111 innan dagens uppdatering. Den enda jag inte hade var den på De glömda hedarna, där man skulle vara flera stycken för att ta den. Jag har skrivit lite på min instagram om att jag alltid spelar själv, så det är svårt att fixa den då. Men jag har faktiskt börjat hitta lite vänner i spelet nu, och det känns kul! Så jag ska nog hitta alla stjärnorna såsmåningom. 
 
Follow
Follow
Nöje och Underhållning